Orjaški lignji

Lignji v paradižnikovi omaki
RTV Slovenija
ponedeljek, 18. junij 2018 ob 08:43
Sestavine: 80 dag manjših lignjev, velika pločevinka pelatov (80 dag), dl suhega belega vina, 2 čebuli ali 5 šalotk, 2 stroka česna, olivno olje, peteršilj, rožmarin, drobtine, sol.
 
VIDEO: Nezemljani so med nami! Poglejte, kdo so
Slovenske novice
ponedeljek, 21. maj 2018 ob 08:44
Znanstveniki trdijo, da so Nezemljani že med nami. In ne to niso kakšna nenavadna in čudna bitja, temveč naj bi
 
Sredi morja so našli smrtonosno praznino, veliko za štiri Slovenije
SiOL.net
sreda, 2. maj 2018 ob 17:34
V Omanskem zalivu, to je morska ožina med Arabskim polotokom in obalo Irana, se dogaja okoljska katastrofa, ki ji ni para na vsem svetu. Britanski znanstveniki so s pomočjo robotov, ki so se po...
 
Nedelo izbira: Gostilna pri Hribu, Povir
Delo
torek, 1. maj 2018 ob 15:00
Tukaj je gostilna že 300 let, toda pod hrib najdejo le stalni gostje. Zato, ker je vse tako domače, saj je le z lastne kmetije, za kosilo pa je le, kar gospodar pri mizi našteje. Zato je...
 
Nedelo izbira: Stari podrum, Momjan
Delo
torek, 24. april 2018 ob 15:00
Takoj za mejo, še pred Bujami, kjer hrib zakriva Piranski zaliv, se začenja celinska hrvaška Istra, kjer vinogradi dajejo dobra vina, psi najdejo črne in bele tartufe, grmovje rodi divje...
 
Ocvrte polnjene olive s česnovim aiolijem
Dnevnik
četrtek, 19. april 2018 ob 08:30
Čeprav smo letos na pomlad čakali zelo dolgo, bo poletje tu en-dva-tri! Zato je prav, da se z recepti za jedi, ki so primerne za poletno grickanje, oborožimo že sedaj. Ocvrte polnjene olive so popolne, če poleg postrežete še z primerno ohlajeno...
 
Žar ni za vnemar
Dnevnik
sreda, 18. april 2018 ob 05:00
Preden spomladi prvič zakurimo žar, ni napak razmisliti o novostih v repertoarju peke na prostem. Vsaj za popestritev železnega repertoarja.
 
<< Začetek < Nazaj 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Naprej > Konec >>

Google Translate

English Croatian French German Italian Spanish Serbian Slovenian Hungarian